UVJETI PRODAJE

Artikli iz ponude na web stranici kuingdiplay.eu namijenjeni su za prodaju pravnim osobama.

Na navedene cijene obračunavamo važeći PDV. Cijene su prikazane u kunama.
Istaknute cijene su informativnog karaktera .

Aplikacija logotipa nije uključena u cijenu osim ako drugačije nije navedeno u opisu artikla.

 

NAČIN PLAĆANJA

Isključivo bankovnom uplatom / virmanom na račun tvrtke Giftico d.o.o. u banci

Erste&Steiemarkische Bank d.d. sa sjedištem u Rijeci, Jadranski trg 3A.
IBAN: HR1924020061100717565
SWIFT/BIC: ESBCHR22

 

ISPORUKA

Ukoliko su artikli dostupni na skladištu u Zagrebu rok isporuke (bez dorade) je 24 sata po evidentiranoj uplati.
Rok isporuke određuje se za svaki artikl pojedinačno, te je ovisan o količinama, dobavljivosti i rasporedu u doradi.
Po primitku upita ili narudžbe javljamo se povratno u najkraćem mogućem roku s informacijama o raspoloživosti artikala te sukladno dogovoru šaljemo ponudu po specifikaciji iz upita.
U slučaju više sile prilikom dostave Giftico d.o.o. ne odgovara za moguću materijalnu ili financijsku štetu. Povrat robe nije moguć kod kašnjenja izazvanim višom silom.
Dostava je besplatna za isporuke na područje grada Zagreba za iznos od 2.000,00 kn s PDV-om.
Na zahtjev kupaca i o njegovom trošku robu šaljemo međugradskim prijevozom ili kurirskom službom.

 

POSEBNI UVJETI

Upit poslan putem web stranice ujedno ne predstavlja i narudžbu navedenih artikala, već se narudžba potvrđuje nakon provjere dostupnosti artikala, a po primitku naše službene ponude, te prema uvjetima navedenim u ponudi.
Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave i obavijesti, a o kojima će klijent biti pravovremeno obaviješten u tijeku obrade narudžbe.
Boja i izgled artikla prikazanog na ekranu računala može odstupati od artikla u stvarnosti. Dimenzije i opisi artikala unešeni su sa posebnom pažnjom, ali Giftico d.o.o. ne odgovara za eventualna odstupanja.

 

GARANCIJA I REKLAMACIJE

Nema garancije na promotivne artikle osim ako drugačije nije dogovoreno.
Prilikom preuzimanja robe dužni ste izvršiti provjeru količine i kvalitete robe. Reklamaciju na količinu dostavljenih proizvoda ne prihvaćamo nakon što je roba već isporučena.

 

PRAVILA PRIVATNOSTI

Zaštita osobnih podataka veoma je važna na web stranici kingdisplay.eu. Korištenje web stranice kingdisplay.eu moguće je i bez pružanja osobnih podataka, međutim, ukoliko želite koristiti uslugu online narudžbe/slanja upita, obrada osobnih podataka je nužna. Na svaku obradu osobnih podataka primjenjuju se Pravila privatnosti.

 

OPĆI PODACI

GIFTICO, d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Kamenarka 25a. Društvo je upisano u registar trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS: 0809383311, OIB: 09758463513, temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. IBAN: HR1924020061100717565, SWIFT: ESBCHR22, u poslovnoj banci Erste&Steiemarkische Bank d.d. sa sjedištem u Rijeci, Jadranski trg 3A. Članovi Uprave društva: Ivan Ferić i Goran Pavičić. Osobe ovlaštene za zastupanje: Ivan Ferić.

 

Datum posljednje izmjene 15.01.2020. Registrirani kupci biti će obaviješteni emailom ukoliko dođe do promjena u općim uvjetima poslovanja.

Nazad na vrh